Pazartesi, Mayıs 29, 2006

BENNY HILL SHOW


TRT'nin cumartesi gecesi eğlence programlarının arasında yayınlanan skeçlerdi. (Hani bıyıklı Mehmet Ali Erbil ve gepegenç Çiğdem Tunç'un sundukları, Tolgahan'ın dans grubuyla hayrete şayan gösteriler sunduğu programlar) Benny Hill İngiliz'di ve skeçleri de çok komikti, başlıca karakterler iri memeli kızlar ve tiriti çıkmış yaşlı bir amcaydı. Benny kızlara sarkar, dayağı moruk yerdi, aman çok gülerdik biz bunlara.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

...daha sonra orijinallerini izledigimizde, ne kadar cok sahnenin makaslandigini anladigimiz komik ingiliz parodisi...


okan

galactica dedi ki...

Evet yayınlanan yer TRT olunca o ünlü altın makasından geçememesi anormal olurdu. Mehmet Ali Erbille-Çiğdem Tunç'un birlikte sundukları benny hill show'un yayınlandığı programın adı do-re-mi idi.

coldmarch dedi ki...

Trt'de çalışan bir tanıdığımız sayesinde kasetlerini almıştık.(O zamanlar amazon yoktu tabi)Acaip komikti,Sexy genç kadınlar,şişman kadınlar ve yaşlı erkekler arasında geçen light bir komediydi.İncecik kadınların hep evlendikten sonra şişmanladıklarını gösterirdi:)Din adamlarıyla da çok dalga geçerlerdi.:))

Adsız dedi ki...

pazarları soft pornu ailece seyrettiren rahmetli komedyendir.
hep bi köt meme avuçlardı:D

zavazingo dedi ki...

arada seyredilirdi bizim evde.daa dorusu babam izlerdi galiba. ben gicik olurdum kendisine.acaip sacma bulurdum hala da acaip sacma buluyorum.

serkan gürbüz dedi ki...

ortaokulda cok ızlerdım :D sakat bı programdı o yas grubu ıcın nede olsa ergenlıge ılk gecısler :D