Pazartesi, Mayıs 29, 2006

BİZİM EV (Our House)

Vallahi bunu da pazar akşamları izlediğimi anımsıyorum. Bu dizide anne ve çocukları baba öldüğü için dedenin evine taşınıyorlar ve beraberce şenlikli bir hayat yaşamaya başlıyorlardı. Babam çok severdi bu diziyi. En büyük kızı doksanlarda Evimiz Hollywood'da dizisiyle patlama yapacak Shannen Doherty oynuyordu. Her hafta bir iyilik, dürüstlük, erdem dersi verilirdi bu dizide.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Her bolumun baslarindaki bir sahnenin, ortalardan iki tanesinin ve en son olarak da final sahnesinin fotograflari, ki toplamda 4 adet fotograf oluyordu bunlar, bolum devam ederken evin bir fotografinin icine boyle adeta puzzle gibi yerlesiyordu; serim, dugum, cozum gibi yani. Cok iyi aciklayamadim sanirim, ama belki bunu okuyanlar hatirlar boyle birsey vardi iste bu dizide...

Judy Abbott dedi ki...

2.parça tamamlanması en uzun süren parçaydı, üçüncü parçada bilirdin ki az kaldı dizi bitecek, çok iyi hatırlıyorum.

Adsız dedi ki...

bu diziyle alakasız olucak ama isimden cagrısım yaptı bende..bi de full house vardı hani mary kate-ashley olsen bebekken oynuyodu..onu goremedim sanki diziler arasında, aklıma gelmisken ekliim dedim. bi de bunnar vardı die mail atmaya usendiimden comment olarak yazıyorum patron kim? dizisi de eksik galiba? neyse ben bu siteye bayıldım okumaya dvm ediyorum:))

Adsız dedi ki...

bende bu dedenin sallanan sandalyesine bayilridim.ordan bir arzu olusmustummu bende buyuyunce alcam diye:)aldimmi:)

Adsız dedi ki...

Ahh ahh, Chad Allen gay olduğunu açıkladı daha sonra, ben de üzülmüştüm niyeyse!!! :)