Perşembe, Mayıs 18, 2006

DANTEL (Lace)

Zamanında pek tutulmuş pembe mini dizilerden biriydi Dantel. "Siz kaltaklardan hangisi benim annem?" diyerek üç kadın arasından gerçek annesini bulmaya çalışan bir kızın macerasını anlatıyordu. Lili denen bu kız kadınları bir araya getiriyor ve dizinin kalanı büyük bir geridönüş ile bu kadınların maceralarını anlatıyordu. Kızın gerçek annesinin kimliği en son dakikalarda ortaya çıkmıştı.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Sahi hangisiydi annesi????

Adsız dedi ki...

bu dizinin özellikle müziği de çok güzeldi. acaba nasıl bulabiliriz. bilgisi olan var mı?
bu dizinin de son bölümünü seyredememiştim...
seckinar@yahoo.com

Veloskop dedi ki...

Bu diziyi hatırlıyorum, özellikle sonlarını. Annesi olduğunu itiraf eden kadını da. En sağdaki ayaktaki.

Adsız dedi ki...

ben bu dizinin bizatihi kendisini arıyorum :(

Adsız dedi ki...

İnsan bu kadar basit bir şeyden mutlu olabilir mi?Tabii olabilir,özellikle bizim dönemin çocukları herşeyden zevk almayı bilecek kadar güzel yaşadı.Aaa Dantel'i bir tek ben biliyorum sanıyordum.Müziği gerçekten çok güzeldi.Arkadaşlar ne olur bulursanız bana da yazın.Teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Benden başkalarının da bu diziyi hatırlaması güzel:)
Sonunu izleyememiştim ve anne kim öğrenememiştim:( Yıllarca kitabını aradım ama bulamadım. Bu ay itibariyle kitabın yeni baskısı kitapçılarda yerini almış. Oldukça pahalı olmasına rağmen aldım kitabı.Ve öğrendim anneyi.:)
Keşke yeniden yayınlansa...

fatma

Adsız dedi ki...

1973 doğumluyum ve eski yıllardan hatırladığım en güzel dizilerden biriydi. ben de annenin hangisi olduğunu hatırlamıyorum.... Diziyi bulan var mı?

Adsız dedi ki...

ben bu diziyi iyi hatırlıyorum. hatta yakın zaman önce kitabı bir yayınevinden türkçeye çevrildi. zuhal annesine sağdaki demiş ama doğru değil. kızın gerçek annesi içlerindeki en sessiz, yere bakan yürek yakan kişi çıkıyor yani resimdeki ortada arka tarafta olan esmer kısa saçlı hatun çıkıyor.

ranini dedi ki...

dizi atv'ye uyarlanıyor. sanırım bu hafta yayına başlayacak. adı aynı: dantel

Adsız dedi ki...

1972 doğumluyum. Bizim yaşlarımızda olup da hatırlayan varmıdır diye düşünürdüm.Çok beğenirdim bu diziyi.Dizilere bakmak kadar derslere çalışmamı söylerdi annem.O zamanlar TRT'de çoookkk güzel diziler olurdu valla.

BİZDEN VE YAŞAMDAN ... dedi ki...

LACE İNGİLİZCESİNİN ADRESİ - http://www.youtube.com/watch?v=9TA86d8_pto&feature=player_embedded#at=68 - TÜRKÇESİNİN ADRESİNİ BİLEN VARMI?