Cuma, Mayıs 12, 2006

HAYAL ADASI (Fantasy Island)


Aşk Gemisi'ne benzer bir diziydi. Gemideki beyazlı kaptan yerine burada adanın yöneticisi midir nedir, beyazlar giyinen bay Roark vardı. Yardımcısı cüce Tatü'ydü. Bu adaya her hafta antin kuntin dertleri olan ve birşeyler hayal eden zengin misafirler gelir, bay Roark bunların hayallerini gerçeğe çevirirdi, ama her bölümde illaki almamız gereken bir ders olurdu, hani ne istediğinize dikkat edin gibilerden. Adaya gelenlerin boyunlarına takılan Hawai tarzı çiçekleri de hiç unutmamışımdır.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Valla gecmis gun, hangisi hatirlamiyorum ama su Bond filmlerinden birinde de usak rolunde gormemis miydik bu kisa boylu karakteri?

Adsız dedi ki...

Hem basroldeki eleman hem de usak, The man with the golden gun isimli bond filminden cikmadir. Keza ada da dahil. elemanin bi suru altin edevati vardi kalem cakmak vb. yemek sofrasinda sarapti yemekti derken bunlari masaya koyar , caktirmadan monte eder, burnuna dayardi silahi, birsey yapamazdin.

Kaan dedi ki...

uçak, uçak diye bağırırdı tatü :)

Adsız dedi ki...

herkes hayaline kavuşurdu. dizinin başında havaili kızlar gelen konukların başına çelenk takarlardı falan. tatuyle patronu karşılardı. sonra herkes istediği hayale kavuşur mutlu olup dönerlerdi. genelde ruhsal rahatsızlık duyanlar düzelmiş olarak adadan ayrılırdı.