Pazartesi, Mayıs 15, 2006

KADIN POLİS (Police Woman)


Angie Dickinson'un başrolde oynadığı ve böylelikle ülkemizde ilahe olduğu diziydi. Erkekler arasında çarpışan bir kadın polisin maceralarını anlatırdı. Nedense Angie Dickinson'ın bacakları çok meşhur olmuştu ve dünyanın en güzel bacaklı kadınlarından biri olarak lanse edilirdi.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Aslinda bu diziyi seyretmemistim. Ama bana iki kadin polisin oldugu bir diziyi hatirlatti. Ne yazik ki, dizinin adini bir turlu hatirlayamiyorum (yaslaniyoruz mirim.... Iki kadin polis vardi, birisi sarisin, bekar ve cocuksuz (azicik da tomboy), digeri esmer, evli ve cocuklu. Babacan bir sefleri vardi, hemen her polisiye dizide oldugu gibi (dempsey'deki gibi mesela)... ny'ta geciyordu olaylar yanilmiyorsam. Bu teyzemlerden sarisin olan sonra ne oldu bilemiyorum, ama esmer olani yillar sonra baska bir dizide gozupek bekar bir avukat annenin yatistirici, olay cozucu sabirli annesi olarak gormus idim. Gaz bir generik muzigi de vardi bu iki polisli dizinin.

melda dedi ki...

Dizinin adı "İKİ ARKADAŞ"

Adsız dedi ki...

Angie Dickinson (dizideki adını unuttum) filmde hareketli sahnelerde jartiyerine sakladığı kısa namlulu silahını çıkarır, sırtını duvara yaslayarak yavaşça ilerler arada bir dövüş teknikleriyle dövüşür ve genellikle suçluyu kendi yöntemiyle yakalardı.