Pazartesi, Mayıs 15, 2006

MAGNUM (Magnum P.I.)


Abimin bana sürekli P.I'ın neyin kısaltması olduğunu anlattığı, Tom Selleck'in mini şortlarıyla kıllı bacaklarını sergilediği sevilen bir detektif dizisiydi. Tom abi Hawai'de ferah fücur yaşar, muhteşem, kıpkırmızı Ferrari'siyle takılır ve olayları çözerdi. Bunun bir de badem bıyıklı uşağı vardı ki, televizyondaki seslendirmeci arkadaş buna sürekli "Meegnum şöyle oldu, ama Meegnum böyle böyle" dedirttiği için annem tiksinirdi bu diziden, hala ne zaman Megnum deseniz kaşlarını çatar.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

aralık 1980 ile mayıs 1988 tarihleri arasında amerikan CBS televizyonunda yayınlanan ve bizde de oldukça sevilmiş bir dizi. orjinal adı magnum P.I. başrollerde tom selleck[2. Thomas Sullivan Magnum], john hillerman[jonhatan higgins], roger e. mosley[t.c. calvin] ve larry manetti[rick wright]... dublajda sırasıyla çetin tekindor, ertan savaşçı, kazım akşar ve haldun boysan rol almışlar ve bana göre oldukça da başarılı olmuşlardır. son olarak tom selleck in 62 yaşında olduğunu sölyeyeyim...

Adsız dedi ki...

TRT 2'de cuma akşamları yaynlanırdı. Daha sonra Star'a transfer olarak salı günleri haberlerden önce yayınlanmaya başladı.