Pazartesi, Mayıs 15, 2006

SARI GÜL (The Yellow Rose)

Sarı Gül Teksas'ta bir çiftliğin adıydı. Sahibi ölmüş, oğullarıyla genç ikinci karısı bir yandan kavga ederken beri yandan çiftliği döndürmeye çalışırlardı. Yanlış hatırlamıyorsam pazar geceleri yayınlanıyordu. Sam Elliot pos bıyıklarıyla başroldeydi, Cybill Shepherd ise şen dulu canlandırmaktaydı. Niyeyse bunun jeneriği hiç aklımdan çıkmamıştır.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

diziden sonra "yellow rose" isimli pastane, kuaför vs alakalı alakasız bir sürü dükkan adı olmuştu..

Adsız dedi ki...

bende kanaryama sarigul isimini vermistim guzel bir sarkisi vardi

Adsız dedi ki...

evet bencede acilistaki sarkisi cok guzeldi
zaten bir ara bende ki bir country kasetinde de bu sarkiyi farketmis ve dinleme firsatim olmustu.

Adsız dedi ki...

the yellow rose, 1983-1984 sezonunda NBC tarfından çekilip yayınlanmış. sam elliot, cybill shepherd ve chuck connors gibi ünlü oynucuların rol aldığı güzel, sevimli bir aile dizisiydi.

Adsız dedi ki...

Judy haklısın... Senin Hatırladığın Pazarları. Ama Bu Dizi Sanıyorum Cumartesi-Pazar Gün Ortası'ından sonra çıkmıştı.

Adsız dedi ki...

Biliyormusunuz arkadaşlar,bu dizide evin oğullarından birini oynayan gerçek adı edward albert olan çok ama çok yakışıklı olan sanatçı vefat etmiş.Ben ona aşıktım Hala da aşığım .30 yıl geçti ama ,içimdeki o aşk hiç ölmedi hiç te ölmeyecek.Onu bu diziyle tanıdım ve o gün bugündür onu hiç unutmadım.O benim yaşam kaynağım oldu. Ölüm haberini internet ten öğrenince şok oldum. ben ölene kadar o benimle yaşayacak .KIZILDERELİ

Unknown dedi ki...

Geçen hafta Amerika'dan getirttim diziyi. Görüntü biraz kötü ama yine de çok özlemişim. İzleyip hüzünleniyorum. David Soul ne kaadr yaşlı şimdi. Edward Albert öldü. Yine de izlemek çok güzel.