Cuma, Haziran 02, 2006

SAHİL GÜVENLİK (Baywatch)


Seksenler yavaş yavaş sona erip yerini farklı zamanlara bırakırken ekranda değişik diziler belirmeye başladı. Bunların ilki Sahil Güvenlik'ti. Kırmız şortlu adamlarla, kırmızı mayolu ve iri memeli kadınların plaj maceralarını anlatıyordu. Başrolde Kara Şimşek David Hasselhof oynuyordu, o sıralarda bütün gençlik dergileri bunun boy boy posterlerini verip durmuştu. Bir de sarışın silikon fırtınası Pamela Anderson var ki, resmen artık doksanlara geldiğimizin habercisiydi.

7 yorum:

Korhan Korman dedi ki...

İlk bölümlerde Pamela falan yoktu,Erika bişiy vardi ona hastaydik. Aslinda hasta olma sirri dizi olsun cizgi film olsun sarisinliktaydi. O kadar cok sarisini hayatta bizim memlekette göremezdiniz. Hatta iyi konusmazlarsi sacini sariya boyatanlar hakkinda. bu kara simsek David almanyada acaip popülerdir hatta alman adetlerinde sarkiciyi gürgenden yapilma odunla dövmek olmadigi icin almanca sarkida soyler utanmadan :)

Adsız dedi ki...

arkadaslar bu dizideki asil afet pamela degil bence jasmin bleeth idi kimse kusura bakmasin hala hastayim filmlerine rastlarsam hic kacirmam izlerim.
resimde solda yer alan kumral fistik.aradan kac yil gecti ama hala ayni fikirdeyim

Adsız dedi ki...

erika bişiy = erika eleniak. Biz de kendisini pek begenirdik, ama sarışın oldugundan değil de bebek gibi bir yüzü oldugundan..

Adsız dedi ki...

dizi ilk yayinlandigi yillarda başroldeki sarisin hatunlardan birine kopek baligi saldırıp olmesine neden olmustu.Şok olmustuk tabi.
Çünkü boyle birşeyi beklemiyorduk erika eleniak olabilir.
Fakat ben de Jasmin bleeth'e hasta olanlardanım.
İnanılmaz güzel bir hatun.
Ve onu bir ara evimiz hollywood da isimli dizide oynayan Tifany Amber Tysen a coook ama cook benzetirim.

Adsız dedi ki...

resme baktım da..ben yaşlandım bunlar hala aynı..hani derler ya eskiler taş gibidir diye valla doğruymuş.zaten pamela bu gidişle 200 yıl yaşıcak galiba

Adsız dedi ki...

tekrar olsa da izlesek bea

Adsız dedi ki...

ahh jasmine ahhhh