Cumartesi, Mayıs 19, 2007

GÖRÜNMEZ ADAM (Gemini Man)

Eski bir dizi olmasına rağmen ülkemizde Seksenlerde yayınlanmıştı. Kahramanımız Sam Casey gizli ajandı. Birgün kaza mı ne geçiriyor ve görünmez oluveriyordu. Neyseki gizli servis bunun görünmezliğini kontrol altına almayı becermişti : Kol saati! Kol saatinin bir düğmesine bastı mı görünmez oluyordu ama bunu her gün sadece 15 dakika yapabilirdi yoksa ölecekti! Hahahayyt, o zamanlar kahramanlar bile tutumluymuş. Tabii her bölümde heyecan yaşanırdı, süre dolmak üzere, ne yapacak, ölecek mi diye.

6 yorum:

la_capitana dedi ki...

Pilli, devrin en elektronik saatleri olan o kocaman casio saatlerle az görünmez adamcilik oynamamış mıydık? Cetenin sivri akilli reisi olarak geri kalan üyelerini az bezdirmemiştim canlarından...:)

seda irengü özmen dedi ki...

Görünmez adamımız Lottery! dizisindeki eleman aynı zamanda.

Murt dedi ki...

Kaçtane Casio saat kırdım bu film yüzünde ben hep Casioda keramet sanardım babam aldıkca ben içini acardım :D

Adsız dedi ki...

basit diziler gibi gelebilir cogu insana ama hic bir bolumunu kacirmazdim eminim benim gibi pek cok kisininde hayatinda onemli yerleri tatli bir anilari vardir.

ozturks dedi ki...

bu dizi harikaydı. bide bunun bi arabası vardı station kenarında kızmızı cizgisi olan. mahallemizde tüpcünün arabasına benziyordu. bizde tüpcüyü görünmez adam sanıyoduk. sürekli saatine bakmaya calısıyoduk adamın

topaz42 dedi ki...

Evet. Harika diziydi. Ben Murphy canlandırırdı karakteri. Bir denizaltı operasyonunda yüksek bir patlamaya maruz kaldı. Su yüzüne çıkardılar. Dalgıç elbiselerini çıkardılar. Fakat o da ne. Elbisenin içi bomboş. Adamımız o andan itibaren görünmez olmuştu. Dizinin bölümlerinde kendi kendine yazı yazan kalemler, masadan havaya doğru kalkan yiyecekleri gördük bol bol.:))) Hiç kaçırmadan seyrederdik.