Pazartesi, Mayıs 29, 2006

ALF


Sanırım TRT2'de yayınlanmıştı. Uzay gemisi ile sıradan bir Amerikalı ailenin evine düşen kıllı uzaylı Alf'in maceralarını anlatırdı. Alf'i harika Müşfik Kenter seslendirirdi. Alf çok oburdu, bunların gezegeninde en makbul yemek kedi olduğundan evin kedisini yakalayıp kimse görmeden yutmayı hayal ederdi hep. Aile babasının adı Willie Tanner idi. Ama Alf ona "hey Willie naber" falan gibi laubali şekilde seslenirdi. Annenin adı da Kate idi , oğlanla kızı anımsamıyorum. Yalnız sonradan bunların Erik ismini verdikleri üçüncü bir çocukları da olmuştu. Alf'in perçemli saç modeli de çok bitirimdi.

18 yorum:

Adsız dedi ki...

Alf eline bir cep saati alıp onu Şanslı'yı hipnotize ederek yemek için "Sen bir kilo bifteksin" diyordu, ama neyse ki evin reisi tam zamanında olaya müdahale etmişti de kedicik kurtulmuştu. Ama Alf müthiş bir diziydi, çarşambaları oynuyor diye kalmış aklımda.

Adsız dedi ki...

ahhhaaa hastasıyım .. müşfik kenter seslendirirdi..sora rama reklamını mı ne seslendirince müşfik kenter way be demiştim bizim alf işi büütmüş,artiz olmuş.satanik bi arkadaştı.. yada kedi fetişi...kraldı ama..

Adsız dedi ki...

Dizinin ilk açılış jeneriğinde, kamera ile tüm aileyi çekerdi, evin hanımını duşta yakalardı, kediyi yakalamaya çalışırdı...

Adsız dedi ki...

muhteşem bir diziydi.Alf kediyi bir türlü yiyemiyordu :D

Adsız dedi ki...

Çocukların adları: Lyn ve Brian
Bir de bunların Alf'i yakalamaya meraklı yaşlıca bir komşuları vardı, Bay ve Bayan Ochmonek adlarında, sanırım şimdi okuyunca hepiniz hatırladınız.

Adsız dedi ki...

Alf in birde bastıramadığı bir açlığı vardı şunu unutamıyorum;
evin reisi çıkarken alf yemek yiyordu adam birkaç saat sonra geri döndüğünde hala yemek masasında olan alfa 'genemi yemek yiyorsun' dediğinde alf 'gene değil hala' diye cevap vermişti...

Adsız dedi ki...

tekrar yayınlansınnn lütfeeennnnn:)))))

coldmarch dedi ki...

Çarşamba günleri TRT 2'de 20.15'te yayınlanırdı.Çok tatlı bir diziydi.Alf'in bir evin kedisinde bir de kızında gözü vardı:))))Esprileri zekice dialoglara dayanırdı.Renginden midir nedir ispanyol cocker köpekleri hep Alf'e benzetirim.

Adsız dedi ki...

hayatımda gördüğüm en kıvırıcı tipti. yaptığı hatayı asla kabullenmez hemen bir çıkış yolu bulur evin babasıda buna kıl olurdu. hep onun gibi hazır cevap olmayı istemiştim hayatımda ve bu yüzden annemden çok dayak yemiştim.:)))yine yayınlansın..

Adsız dedi ki...

kedi manyağı uzaylı yaratık alilemizin bir ferdi bi daha yayınlansın oturur izlerim tekrar seslendiren kimdi bilmiyorum ama sesi acaip karizmaydı hala kulaklarımda
buarada site gerçekten mükemmel ötesi olmuş ellerinize sağlık

zeynep1903 dedi ki...

ALF benim çocukluk kahramanım çok güzel bir diziydi.Müşfik Kenter'in seslendirmesi mükemmeldi. Keşke gerçekten bir ALF olsa ne güsel olurdu.Akıllı,hazır cevap,işini bilen ama kedi yemeyen:))) gerçi o da tuzu biberi:) TEKRAR YAYINLASIN LÜTFENNNN

Adsız dedi ki...

müşfik kenterin dublajı şahaneydi, dergilerini alırdım, birara alf elbisem olsun diye çok istemiştim türkiyede yoktu
welmaclı mıydı neydi
müziği de süperdir.
mutfakta muhabbeti bu diziden öğrendi bizim diziciler:))

Adsız dedi ki...

Evet Kardeşler Haklısınız Çarşamba Akşamları Jefferson Ailesi'inden Sonra ALF TRT-2'de Başlardı. Sanırım 20:15'te Yayına Girmişti. Sonra 21:00'de Bizm Ev-Full House, 21:30'da Uğur Dündar'la Hodri Meydan ve 23:00'da Büyük Tuzak olurdu. Çarşamba Akşamları TRT-2'de Süperdi.

Adsız dedi ki...

çok komikti bea

serkan dedi ki...

aklıma geldikçe hala gülerim.delimiyim neyim :)

snow dedi ki...

alf gerçekten efsane bir dizidir şimdi yayınlansa severek izlerim alf in muziplikleri beni koparıyordu ayrıca evin kızı lynn de çok hoş bir kız dı ama şimdi 40 yaşında var neyse alf vede benzeri kaliteli diziler artık BİZDE ve abd de cok nadir çıkıyor;varmı alf,full house,evli ve çoçuklu, who's the boss gibi diziler yok nerde

zavazingo dedi ki...

alf gulerken burnu asaya dogru egilir saclari arkaya dogru yatardi.bi aralar da kafayi evin annesine takmisti sanki..bi de camasir sepetinde uyurdu yazik..bizim evde de bi alf olsun isterdim hep.

kirazzade dedi ki...

Hastasıydım bu Alf uyuzunun :) Bi ara Kanal 7 de yayınladı galiba.