Perşembe, Mayıs 11, 2006

FLAMİNGO YOLU (Flamingo Road)


Hanedan gibi pembe dizi formatında entrikalar, kötü adamlar, fettan kadınlarla dolu bir diziydi. Herkesin nefret ettiği, bela okuduğu Ceyar'ın Flamingo versiyonu hain adamın adı Şerif Taytıs idi. Bebek yüzlü, mavi gözlü Mark Harmon bu diziyle tanınmıştı. Bir de sarışın afet kadın vardı, Morgan Fairchild. Hatta benim sarışın bir Fatoş bebeğim vardı, ona Morgan Fairchild diye seslenirdim, pühahahaha

5 yorum:

Adsız dedi ki...

serif taytus sempıl rolündeki howard duff 1990 yılında 77 yaşında olmüş. morgan fairchlid bugün 57 , mark harmon 56[NCIS ta leroy u oynuyor.] ve cristina raines 55 yaşındalar. raines aslen filipinlidir ve manila da doğmuştur.

Adsız dedi ki...

Kırklareli Babaeskide Flamingo Yolu diye bir cadde var :)))

Adsız dedi ki...

flamingo yolu isimli gezi yolu, işletme falan çok. üstteki şahin tepesi ve dallas da ona keza.

Adsız dedi ki...

Fatoş bebekler...Barbie'nin Turkish versiyonu. Off ya benim Siyah saçlı gelinlikli bir Fatoş'um olmuştu ama gözüm Barbie'deydi. Fatoş asla Barbie kadar cool olamazdı, bisefer Barbie'nn kolu vs bükülüyordu. Hatta ne kadar bükülebiliyorsa o kadar makbuldü. Ama fatoş'un bacakları çıkıyordu. ÇAt ÇAt diye kopartır geri takardın bacakları. Hatta bazen değişik ten tonlarına sahip Fatoşlara farklı ten renginde bacaklar ekleyerek eğlenebiliyordun.

Adsız dedi ki...

zonguldaktada öyle biyer var insanlar dondurma yemeye gidiyolar acaba ismi bu dizidenmi geliyo