Perşembe, Mayıs 11, 2006

SÖZ SAVUNMANIN (Petrocelli)


Babamın en sevdiği detektiflerin başında Toni Petroçelli gelirdi. İtalyan asıllı, iyi yürekli ve de babalar gibi Harvard mezunu avukatımız, melek huylu karısıyla Amerika'nın güney illerinden birine taşınmış, burada kovboy arkadaşıyla çetrefil davaları çözmeye başlamıştı. Fakat yoksul halkın da davalarına ücretsiz baktığı için iki yakaları bir araya gelmez, hatta bir karavanda yaşarlardı. Herkesin sevip saydığı değerli bir abimizdi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bir dizi vardı orada "ben" diye bir ayı vardı, hatırlayanlar varmı? trt nin sabah kuşağında program içinde yayınlanırdı. bulamıyorum bir türlü. burada da bukadar dizi görünce başta bulurum sandım ama buradada bulamadım. colorado mountain miydi bilmiyorum ama canada da mı geçiyorduki? milli parkta geçen bir diziydi. başrol oyuncusu saçları yana taranmış dallas dizisindeki babi ye benziyordu

Adsız dedi ki...

Petrocelli ve karisi kendi evlerini insa edip dururlardi surekli. Hic bitmezdi o ev. Her bolumde bir tek tugla koyuyorlardi sanirim. O dizinin ismi de Ayi ve Ben idi. Ayinin ismi de Ben idi bu arada ama Turkce ismindeki Ben ozne olan ben idi. Hatta okulda sorardik hani su dizideki ayinin ismi ne diye. Birisi duser ve 'Ben' derse gulerdik ehehe kendine ayi dedi diye. Ilkokuldaydik, dogal yani :)